Gorinchem
info@automation.nl

Diensten

Consultancy, Coaching & Project Management

Dit zijn de beste dingen die we doen. 

Snel inspelen op verandering. Beter willen communiceren om meer bereikt te krijgen. Op afstand of op locatie. Wij doen het. We helpen uw bedrijf naar een next level van wendbaarheid. Een organisatie dat een project uitvoert vanuit een Agile methodiek is er van bewust dat omstandigheden veranderen.  Uw bedrijf is belangrijk en dat begrijpen wij. Projecten tot een succes maken. Plannen en uitvoeren met de visie van van uw bedrijfsvoering.

CONSULTANCY

Maximale waarde halen uit uw organisatie. Uitgebreide adviezen, operationele en strategische adviezen bespreken en doelstellingen in kaart brengen. Afdelingen, teams of medewerkers ondersteunen met flexibiliteit of organisatieverandering. Met behulp van Agile frameworks zoals Scrum of Lean.

COACHING

Communicatie en informatieuitwisseling optimaal inrichten. Op het niveau van omgeving en gedrag, vaardigheden, waarden en overtuiging en zelfs op het niveau van identiteit en missie. We helpen mensen dienstbaar te zijn naar de organisatie zonder zichzelf te kort te doen. Met behulp van Agile frameworks zoals Kanban, Scrum of Lean.

PROJECT MANAGEMENT

Vernieuwing, innovatie en veranderingen binnen uw bedrijf raken altijd de structuur en patronen. Projecten kunnen alleen succesvol zijn als deze worden uitgevoerd door een projectmanager met verstand van zaken. Van veranderingsprocessen en van techniek. Beoordelen of wat belangrijker is. Individu en interactie, of de processen en tools. Plannen maken en zorgen dat ze succesvol worden ingezet.

METHODEN

De methode van aanpak kan verschillen per bedrijf of project. Over het algemeen kan de Agile methode worden beschouwd als een flexibele methode waarmee wijzigingen kunnen worden aangebracht in de projectontwikkelingsfase, zelfs als de initiële planning is voltooid. Waterfall is een gestructureerde top-down methode, die behoorlijk rigide kan zijn. Een hybride vorm, of mix van 2 methoden kan de perfecte oplossing zijn.

Contact

Wij zijn Automation.nI, Aangenaam. We mind your business.