Gorinchem
0183-619279
info@automation.nl

Diensten

ICT Beheer, Consultancy & Project Management

Dit zijn de beste dingen die we doen. 

Beheren van ICT omgevingen op afstand of op locatie. Wij doen het. We helpen uw systeembeheerders of werken als “one stop servicepunt”. Via geavanceerde monitoring reageren we pro-actief op eventuele calamiteiten en staan uw medewerkers telefonisch bij. Uw netwerk is belangrijk en dat begrijpen wij. Projecten tot een succes maken. Plannen en uitvoeren met de visie van van uw bedrijfsvoering.

ICT BEHEER

Werkplekbeheer, Connectiviteit, Services, Cloud, Security, Infra…
Met onze uitgebreide diensten op het gebied van systeembeheer en support zorgen wij ervoor dat uw ICT optimaal en stabiel presteert.

CONSULTANCY

Maximale waarde halen uit uw ICT. Uitgebreide adviezen, operationele en strategische adviezen bespreken en doelstellingen in kaart brengen. Afdelingen, teams of medewerkers ondersteunen met flexibiliteit of organisatieverandering. Met behulp van Agile frameworks zoals Scrum of Lean.

PROJECT MANAGEMENT

Vernieuwing, innovatie en veranderingen binnen uw bedrijf raken altijd de techniek. Projecten kunnen alleen succesvol zijn als deze worden uitgevoerd door een projectmanager met verstand van zaken. Van veranderingsprocessen en van techniek. Beoordelen of wat belangrijker is. Individu en interactie, of de processen en tools. Plannen maken en zorgen dat ze succesvol worden ingezet.

METHODEN

De methode van aanpak kan verschillen per bedrijf of project. Over het algemeen kan de Agile methode worden beschouwd als een flexibele methode waarmee wijzigingen kunnen worden aangebracht in de projectontwikkelingsfase, zelfs als de initiële planning is voltooid. Waterfall is een gestructureerde top-down methode, die behoorlijk rigide kan zijn. Een hybride vorm, of mix van 2 methoden kan de perfecte oplossing zijn.

Contact

Wij zijn Automation ICT, Aangenaam. We mind your business.