Werken in de Cloud

Uw server en werkplekken in de Cloud. Succesvol werken in de Cloud. Alles geregeld.

werken-in-de-cloud

Veiligheid, Koeling, Stroom, Licenties. Alles voor een vast bedrag per maand.

Beschikbaarheid, Flexibiliteit en kostenefficiency.

Werken in de Cloud is een begrip geworden. U bent in staat om u te richten op uw business, waarbij uw ICT als service hieraan ondersteunend is.

Wij geven u 5 reden om over te stappen naar cloud werken.

Meer flexibiliteit.  Uw kunt locatie onafhankelijk werken. Vanaf uw tablet even gegevens raadplegen? Geen probleem. Op reis en even een bestand bijwerken? Met de hoge flexibiliteit van een cloud oplossing hoeft u nooit meer te wachten.

Uw continuïteit blijft gewaarborgd.  Datacenters zijn ingericht om uw server permanent te voorzien van een stabiele stroom toevoer, een vaste temperatuur, een stofvrije ruimte en de omgeving wordt 24/7 streng bewaakt.

Betere performance.  Uw omgeving geplaatst in de cloud maakt gebruik van een super snelle betrouwbare Internet verbinding. De beschikbaarheid van uw programma’s en data is is optimaal.

Hoge implementatie snelheid.  Beslist u vandaag om een geheel of gedeeltelijk in de cloud te gaan werken? Wij pakken uw programma’s en bestanden in en u ziet vervolgens de eigen omgeving terug terug in de cloud. Met alle voordelen vandien!

Kostenbesparing.  Vanaf de eerste dag dat u gebruikt maakt van cloud diensten gaat u geld besparen. Er is geen investering in hard en software nodig. U heeft geen sluimerende stroom kosten meer en de starter kan snel gebruikmaken van professionele email diensten. Automation ICT heeft de kennis en de kunde.

Reeds 20 jaar helpen wij onze klanten met de diverse aspecten van de automatisering. Dit geldt ook voor de stap naar de cloud. In overleg managen wij de migratie van uw systemen zonder dat er noemenswaardige overlast ontstaat.

Neem direct contact met ons op

Naam*

Emailadres*

Telefoonnummer