MVO

Sponsoring is voor Automation ICT een manier om haar betrokkenheid als automatiseerder voor het maatschappelijk belang te bevestigen in de samenleving. Een Automation ICT MVO/Sponsoring project dat mogelijk in aanmerking komt voor sponsoring dient te voldoen aan de volgende criteria:

•  Het project of initiatief levert een positieve bijdrage aan het klimaat in maatschappelijk opzicht.
•  Het project of initiatief komt ten goede aan een brede groep mensen.
•  Het enthousiasmeren van kinderen bij sport, spel en/of techniek.


GJS, Gorkumse Jonge Spartanen

Met veel plezier heeft Automation ICT een bijdrage als shirtsponsor geleverd voor een jeugdteam bij voetbalvereniging Gorkumse Jonge Spartanen (GJS). Met in totaal meer dan 700 leden en 40 teams heeft GJS een groot aandeel in de sportieve ontwikkeling van de jeugd en iedereen die voetbal een warm hart toedraagt. Met deze bijdrage heeft het team weer nieuwe shirts en sweaters, geheel in lijn met het nieuwe design.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aan de kwaliteit heeft het in ieder geval niet gelegen. Met gepaste trots feliciteren we het team met het behalen van het kampioenschap!


Amsterdam City Swim

automation-ict-sponsert-amsterdam-city-swimautomation-ict-sponsert-amsterdam-city-swim2

Er zijn veel ziektes in de wereld die onderbelicht zijn en daardoor hard aandacht nodig hebben voor onderzoek. Hoe meer onderzoek, hoe groter je kans… Een uniek evenement is in staat aandacht voor onderbelichte ziektes te genereren en via crowdsponsoring donatiegeld op te halen.

Door jaarlijks een uniek, impactvol en sociaal zwemevenement in de Amsterdamse grachten te organiseren streeft de Stichting Amsterdam City Swim ernaar zoveel mogelijk gelden in te zamelen voor onderzoek naar onderbelichte ziektes. Zolang ALS nog niet “van de kaart” is, heeft de Amsterdam City Swim als doel geld inzamelen voor Stichting ALS Nederland en aandacht vragen voor de ziekte ALS.

Automation ICT sponsort met veel plezier een van de vele enthousiaste zwemmers en hoopt een kleine bijdrage te leveren in het onderzoek naar genezing van ALS.


Stichting Inmenszo

Automation ICT heeft tevens als MVO project het beschikbaar stellen van ICT diensten en middelen voor Stichting Inmenszo.

Stichting Inmenszo investeert in kinderen en streeft na dat zij een zelfstandige en menswaardige toekomst kunnen opbouwen.Ze ondersteunen hen stichting inmenszoongeacht hun sekse, geaardheid, afkomst, geloof of politieke overtuiging met als doelstelling studies, stage begeleiding en het creëren van werkgelegenheid.

Een team van vrijwilligers (team 31) gaat belangeloos een trail rijden van Panama tot in Alaska met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Inmenszo.

Automation-ICT-MVO

Dit wordt een reis met veel contrasten, aldus de organisatie.
“Langs wereldberoemde steden zoals Buenos Aires, Santiago, La Paz, Cuzco, Lima en Cartagena. Door alle klimaatzones: van het kille landklimaat in het zuiden tot het tropische oerwoud in het noorden. Met de passage van de evenaar in Ecuador. De uitgestrekte pampa’s van Argentinië, de hoogvlakte van Chili, de Altiplano met de Atacama -de droogste woestijn ter wereld- , de bergen en vulkanen in Bolivia en Peru en de tropische oerwouden in Ecuador en Columbia. Langs de bron van de Amazone, de grootste rivier ter wereld.”

 

 

 

 

Neem direct contact met ons op

Naam*

Emailadres*

Telefoonnummer