ICT Security

Waarom ICT Security?

automation.nl-security

Omdat reeds nu, of in de nabije toekomst alle computers en elektronische apparaten met elkaar verbonden zijn via het Internet. Als we het hebben over ICT Security, is er ‘bijna’ geen verschil tussen vertrouwde flexwerkers die vanuit de eigen regio werken, of cybercriminelen die vanuit een ander werelddeel proberen in te loggen middels een brute force attack. De een heeft de wachtwoord gegevens en de andere niet.

Cyberaanvallen – door criminelen – zijn echt reële scenario’s. Er is thans sprake van hoge dreiging. Deze cyberaanvallen zijn in staat om informatie te ontvreemden en om uw digitale infrastructuur te verstoren. En wie de digitale infrastructuur van een bedrijf bedreigt, brengt financiële en soms materiële schade toe. We adviseren daarop proactief te anticiperen.

Weet u wie er allemaal uw WiFi code hebben? Is uw netwerk wel veilig? En hoe weet u dat personeel niet een besmette USB stick in een computer stopt? Of met vertrouwelijke data aan de haal gaat? We adviseren A merk leveranciers die gecertificeerde firewall en Unified Treat Management systemen in het portfolio hebben. Uw om bedrijf, bezittingen en intellectueel eigendom te beschermen.

Met Automation-ict-beveiligingeen geschiedenis van meer dan 20 jaar beveiligen weten we hoe we een netwerk ‘dicht’ moeten houden. We verrichten advies en project management werkzaamheden voor de dienstverlener, industriële bedrijven, semi-overheid, gezondheidszorg, technologie en andere sectoren.

Maar er is meer. Defensieve en Offensieve beveiliging.

Defensief op netwerkniveau. Middels moderne firewalls, anti spam-en virussystemen. Op server en computer niveau door middel van End-Point Security.

Offensief adviseren en begeleiden we met uw toestemming penetratietesten. Op uw (draadloze) netwerk om problemen te ontdekken en te voorkomen. We spelen geen spelletjes. U raakt geen informatie kwijt en er beschadigd niets.

Er zijn veel verschillende beveiligings- oplossingen. Daarom bieden we advies op maat. We kiezen een product dat bij uw bedrijf past. Wij werken volgens de richtlijnen Cybersecurity beleid opgesteld door het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC)

Neem direct contact met ons op

Naam*

Emailadres*

Telefoonnummer