Cloud diensten

Beschikbaarheid, Flexibiliteit, Kostenefficiency. Werken met Cloud diensten is een begrip geworden.

U bent in staat om u te richten op uw business, waarbij uw ICT als service hieraan ondersteunend is.

automation_ict_cloud_diensten

 

Wij geven u 5 reden om over te stappen naar de cloud.  Redenen die uw bedrijf ten goede komen.

Meer flexibiliteit.  Meerdere vestigingen? Uw kunt locatie onafhankelijk gaan werken. Op elke vestiging dezelfde performance. Vanaf uw tablet even gegevens raadplegen? Geen probleem. Op reis en even een bestand bijwerken? Met de hoge flexibiliteit van een cloud oplossing hoeft u nooit meer te wachten.

Uw continuïteit blijft gewaarborgd.  Datacenters zijn ingericht om uw server permanent te voorzien van een stabiele stroom toevoer, een vaste temperatuur, een stofvrije ruimte en de omgeving wordt 24/7 streng bewaakt.

Migratie zonder downtime.  De stap naar de cloud kan zonder downtime. Met de juiste projectleiding en voorbereiding kunnen de meeste systemen in een weekend overgezet worden. Als u de dag na de migratie ’s morgens inlogt merkt u geen verschil met de dag ervoor.

Betere performance.  Uw omgeving geplaatst in de cloud maakt gebruik van een super snelle betrouwbare Internet verbinding. De beschikbaarheid van uw programma’s en data is is optimaal.

Hoge implementatie snelheid.  Beslist u vandaag om een geheel of gedeeltelijk in de cloud te gaan werken? Pak u programma’s en bestanden virtueel in en u ziet vervolgens de eigen omgeving terug terug in de cloud. Met alle voordelen vandien!

Kostenbesparing.  Vanaf de eerste dag dat u gebruikt maakt van cloud diensten gaat u geld besparen. Er is geen investering in hard en software nodig. U heeft geen sluimerende stroom kosten meer en de starter kan snel gebruikmaken van professionele email diensten.

Veiligheid.  Uw omgeving moet gegarandeerd veilig zijn. We adviseren een managed firewall infrastructuur, eigen koeling, blussing en fysieke beveiliging. Allemaal volgende ISO/IEC 27001 normering en ICSA certificering.

 

Neem direct contact met ons op

Naam*

Emailadres*

Telefoonnummer